Om oss

Samdel import & export firma arbetar bland annat i större delen av verksamheten inom krydd - och  kaffe branschen. Företaget importerar smakrika kryddor och 100 % arabeca kaffe direkt från Etiopien. Arabeca kaffe är den äldsta kända och fortfarande den viktigaste av de kaffesorterna i världen. Arabeca kaffe härstammar ursprungligen från Etiopien. 

Kaffeproduktionen sker i eget roasteri i Etiopien och roasterimaskin är Europisk tillverkade. Vi använder en långsam roastnings teknik vilket speciellt framhäver kaffebönornas bästa aromer. Därför Samdel kaffe har full av aromer och bästa kvalitet, har intensiv smaksättning av citrus och massor av fina tropiska frukttoner. Vår roastmästare har många års erfarenhet av allt kaffe och en av våra bästa roastmästare. Roastmästarens erfarenhet av att skapa specialanpassade kaffebönor är oöverträffad.

Vår produkt uppfyller Europeiska Kommissionens direktiv 98/53/EG för livsmedelskontroll, och kvalitet testas löpande i ISO-certifierat laboratorium. Företaget har riktlinjer för livsmedelshantering. Livsmedel som verksamheten säljer ska vara säker att äta och har rätt märkning och sammansättning. Därför måste våra verksamhet har ett system, det så kallas egenkontrollprogram. Verksamheten verkar också för en hållbar utveckling genom att aktivt arbeta med att minska vår negativa miljö- och klimatpåverkan. Detta görs systematiskt och integrerat i hela verksamheten. Uppförandekoden ser vi i verksamheten som en etisk kompass som vägleder oss i vårt agerande och det agerande vi förväntar oss av andra.

Vision: * Att bygga förtroende och trovärdighet, som gör att kunder vill komma tillbaka till oss och handla med rättpris, enkel utan krångel

Mål: * Att hela tiden förse våra kunder med Etiopiska hög kvalitetsprodukt för rättpris

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen